maanantai 8. huhtikuuta 2013

Hymy levenee


Jännitys. Aamupala. Pakollinen facebookisa käynti. Perhoset kropasa. Plarin lukemine vielä kertaalleen.  Kahavilan laitto. Vääntöä vatsanpohojasa. Oman rekvisiitan huolehtimine paikoilleen. Lenkki. Äänenavaus. Yhteine lämppä tanssin muodosa. Oma keskittymine. Ensi-ilta…
     Kuudes nelijättä, no siihen on vielä aikaa. Kuudes nelijättä yllätti meidät kaikki, sillä se varmana hyppäs pari kuukautta omasta kalenteripaikastaan eelle. Suht normaalisti enskapäivä lähti liikkeelle, mitä nyt vähä pitempään sai nukkua. Koko ajan oli pientä jännitystä ilimasa, mutta varsinainen vatsanvääntö alako, ko mentiin laittamaan kahavilaa valmiiksi Urkalle. Tänään tänne tulee oikiasti ihimisiä kattomaan meitä!  Niin joo ja saatiinhan me meijän hienot 5x3 Sisarta hupparit, nyt kelepaa edustaa!
     Oma valmistautuminen esitykseen on vuoden aikana koko ajan tullut selevemmäksi. Nyt tietää, että tarvitsee kunnon lämmittelyn, joko lenkki tai salilla polokeminen. Sinänsä oman polven loukkaaminen toi uusia ulottuvuuksia tähänki, sillä muuten en varmasti olis löytäny salilämmittelyä myös työkalupakkiini. Ennen enskaria siis lenkkarit jalakaan ja menoks. Yhteisesä lämpäsä nostettiin Väkivahvaporukkana hienosti latausta tulevaan vetoon, ihan taisi ohojaajakin liikuttua meidän energiastamme. Tällä porukalla kyllä pystyy lähtemään luottavaisin mielin kohti tulevia esityksiä. :)  
     Meillä oli mieletön yleisö, joka oli koko ajan täysillä mukana. Myös meijän näyttelijöiden energia oli katosa, vaikka työntäyteinen viikko oli takana. Aivan tajuton fiilis oli läpi esityksen. Kyllä tää biisi jo näköjään tarviki yleisön, sillä jokainen veti heti satanen lasisa. Tottakai siellä tuli mokia, mutta onneks kukaan ei jääny niihin lepäilemään. Tästä on hyvä lähtiä tuleviin keikkoihin ja esityksiin, vielä rooli syventyy ja aina voi tehä kaiken paremmin niin ja tietysti voihan se huonomminkin mennä. 

Pieni haikeus iski kieltämättä esityksen jäläkeen. Tätä me ollaan harijoteltu ja tähän ollaan tähätty. Miten tää vuosi on voinu mennä näin nopiaa? Kohta shhh.. ei puhuttakkaan siitä vielä, nyt nautitaan !

 



Sydämellä
Martta M-P/Natalia

2 kommenttia:

  1. Kiitämme ja yhä ilo ylimmillään. Alkuvoimaista railakkuutta!

    http://hikkaj.blogit.kauppalehti.fi/blog/29820/3-3-3-3-3-3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kun piditte esityksestä. Hieno blogikirjoitus! :)

      Poista