keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Väkivahva kirjastossa ja radioaalloilla


Ensi-iltaviikko pärähti käyntiin eilen tiistaina, kun tuhdisti suklaamunia syöneet väkivahvalaiset rantautuivat jälleen Urkalle. Tutussa harjoittelupaikassa ei kuitenkaan kauaa viivytty, kun autot starttasivat lounaan jälkeen kohti Joensuun pääkirjastoa. Ohjelmassa oli lehdistötilaisuus, jossa esitimme kohtauksen näytelmästämme.  


Valmiina lähtöön! Takana Urkka.
5x3 Sisarta lehdistötilaisuus -juliste kirjaston aulassa.

Tarjolla oli myös ihan Venäjältä asti tuotuja karamelleja, joilla houkuttelimme paikalle hyvän määrän katsojia. Ohjaaja Tiina kertoi yleisölle näytelmän tekemisestä ja prosessista sekä koulutuksestamme, Taru puolestaan avasi samoja asioita noin niin kuin opiskelijan näkökulmasta. Yleisö ja toimittaja kyselivät kysymyksiä, joista osaan saatatte saada vastauksen lukemalla huomisen päivän Karjalaisen. Siellä on nimittäin meistä juttu, muistakkeee lukea ja kauempana olevat internetin välityksellä.


"Melli suuhun!" Andrei, Irina ja Olga jakamassa karkkia ja flyereita.
Pari Masaa ja Olga valmistautumassa esitykseen.

Markkinointi jatkui vielä Tiinan ja Heidin toimesta radioaalloilla, Yle Pohjois-Karjalan taajuuksilla. Haastattelussa puhuttiin asiaa, muistettiin täsmälleen koko Pohjois-Karjalan opisto ja ammattiopisto Niittylahden nimi, etsittiin synonyymia pahoille sanoille ja tehtiin Askosta tuleva arkeologi.


3 yötä ensi-iltaaaan!




Rakkaudella,

Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti