sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Väkivahvan kevätmallisto 2013

Tällä viikolla kovan treenauksen lisäksi Väkivahva pääsi kokeilemaan taitojaan myös serigrafian eli silkkipainon muodossa tarkoituksena painaa myyntiin tulevat prokkispaidat. Mie ja Martta P entisinä taidelukiolaisina ja Miia ammattilaisena otettiin homma vastuullemme. Hauskaa oli, vaikka muutama mutka tuli matkalla vastaan.

Enskinnäkin seulojen peseminen vaati vähintäänkin (verta) hikeä ja kyyneliä, sillä edelliset painatukset olivat aika tiukassa. Mutta Urkan alakerran saunatila ja kumpparit pelastivat tilanteen. Seulojen valotukseen tarvittavien kalvokuvien kopioiminen oli myöskin melko hermoja raastava koettelemus meille tekniikan ihmelapsille, mutta saatiin kuin saatiinkin kopiot otettua. Seuraava este odotti pimiörakennuksen vessassa, jossa oli tarkoitus pestä valotetut seulat. Ilmeisesti siellä oli ilmastointikanavasta sisään tullut KUOLLUT LINTU HUIIIIII, mutta koska ei uskallettu mennä tarkemmin katsomaan, pestiin seulat jälleen Urkan suihkussa.
Valotusemulsion levitys on jännittävää puuhaa.
Itse paitojen painaminen järjestettiin vuoroilla viikonlopuksi Urkan viereisessä rakennuksessa sijaitsevaan käsityöluokkaan. Kaikkea sitä meijän koulun alueelta löytyy... Koko homma toimi hienosti, paidoista tuli upeita ja lintukin oli kadonnut vessasta. Jes.

Maanantaina jatkuu taas treenit täyttä höyryä eteenpäin ja kahden viikon päästä se h-hetki sitten koittaa!!! Kaikki katsomaan ja paitoja ostamaan!


Rakkaudella ja painopastalla,
 Minna

Lisäksi vielä kuvia meijän paitaprojektista : D


Urkan suihku pelastaa jälleen
Ahkerat paidanpainajat











Taidekuva Riristä ja "koristeellisesta" kässänluokan vessasta








Täytyy elää


2 kommenttia:

  1. Anonyymi24.3.13

    Hienoa hienoa hienoa!On etuoikeus saada tehdä teatteria teidän kanssa. Viimeiset ponnistusviikot ja sitten nauttimaan hedelmistä! Harlem shake solisti

    VastaaPoista
  2. Anonyymi24.3.13

    Vau! Ei ole näin hienoa painoa ennen nähtykään. 5x3Sisarta rules!

    VastaaPoista