perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kolin vaellus 27.-28.2.

Hoi sie!

Täällä Mustosen tyttö päivittää tunnelmia Kolin talvivaelluksesta.
Lähdettiin matkaan aurinkoisessa säässä kohti Kolia ja Kiviniemen tilaa. Ensimmäinen pysähdys olikin jo Kontiolahdella; pitihän meidän saada makkarat mukaan matkalle.
Saavuimme kohteeseen hyvissä ajoin ja aloimme pystyttämään leiriä läheiseille kodalle ja sen ympäristöön, tulisimme yöpymään ensiyön puolijoukkueteltassa. IHAN PARASTA, mie tykkään.
Kun oltiin saatu leiri pystyyn ja ruokaa masuun, lähdimme lähi maastoon työstämään 5 x 3 sisarta tekstiä lumikenkäillen. Huhhuhhuh, kyllä muuten tuntui hyvältä!
Tarkoituksena on käyttää maastoa hyväksi ja katsoa mitä se tuottaa. Vaikea selittää, mutta kyllä toimii!

Kun tulimme takaisin, jaoimme porukan työryhmiin ja niin sitä taas mentiin. Osa lähti saunan lämmitykseen, puun pilkontaan ja teltan viimeistelyyn. Osa rupesi laittamaan ruokaa.

Illalla nähtiin upea täysikuu ja tähtitaivas.
Hyvillä mielin yöpuulle.

Kiviniemi aamulla klo 8.40




 "AAMUVOIMISTELUUN ALKUUUUUUN  KYMMENEN MINUUTTIAA"

Kaitsun ihanat sulosävelmät kaikuivat Herajärven rannalla.
Tämän parempaa ja hauskempaa aamuherätystä ei olekkaan pitkään aikaan ollut.
Aamupuuron ja keitettyjen munien voimalla leirin purkuun ja autojen pakkaamiseen. Tästä on hyvä jatkaa matkaa kohti Herajärven kierroksen parkkipaikkaa ja lähteä lumikengillä kohti Ryläystä.



 Kauniissa maisemissa ja iloisissa tunnelmissa työstämään tekstiä ja hakemaan erilaisia kulmia. On todella hienoa huomata omassa itsessään, kuinka ajatukset ja mieli on avoinna ja löytää lähes koko ajan jotain uutta, mutta kyllä sieltä pukkaa vähän väliä kakkeliakin. Ja se kuuluu asiaan.
Ryläyksellä tehtiin nuotiolla italianpataa ruuaksi, paistettiin makkaraa ja keitettiin pannukahvit.
Kiivettiin vielä päivän päätteeksi Ryläyksen näköalatornille, harmi että meidän sadepilvienpoistatustanssijänkhänmummotapaan ei toiminut ja emme nähneet koko Kolin kauneutta.

Nyt hyvillä mielin hiihtolomalle, heitetään kaikki kannat kattoon ja otetaan rennosti. Viikon päästä jatketaan 120% tehokkuudella 5 x 3 Sisaren parissa.
Lisää materiaalia nähtävillä taas viikolla 11.









Asko ja Elisa Ryläyksellä.





 Mustonen kiittää ja kuittaa!



2 kommenttia:

  1. No se meni varmaan sieltä jänkhältä pois se sadepilvi. Ois pitänyt ottaa sadepilvenpoistatustanssikolinukon(taikkaakan)tappaan niin oisi voinut näillä lakeuksilla toimiakin :D Mutta onneksi oli sentään suvilunta, niin saatiin kunnon lumisota, näköalatorni vs. alakasti. Sitäkö se tarkoittaa se tekstin tiputtelminen? Ylhäällä olijat osuivat meihin vallan mainiosti, alhaalta oli taas ihan kauhean vaikeaa saada osumaa. Ha haa, taas uusi tajuaminen!

    - Eija -

    VastaaPoista
  2. Anonyymi1.3.13

    Juu. Olet Eija ymmärtäny just oikein! Teksti on näyttelijälle ihan niinkuin se näköalatasanteelta tiputettu lumipallo. Ensin pitää kovalla työllä kiivetä liukkaita portaita vääränlaiset kengät (jopa liian isotkin ja vaikka lumikengätkin) jalassa horjuvaan torniin, välillä pudoten, mutta kuitenkin koko ajan ylös yrittäen. Lopulta löytyy se varmuus, rohkeus ja oikea tapa , jolla tuonne tasanteelle pääsee. Nimensä mukaisesti sieltä näkee...ja sitten on vara pudotella niitä lumipalloja ihan niinkuin tekstiäkin - kohdentaen maaliinsa - Kaitsu -

    VastaaPoista